De 12 ani LOGITRANS Romania activeaza in domeniul logisticii de transport , avand  sediul central in Piatra Neamt, acest oras fiind locul principal unde s-a creat echipa companiei si s-a dezvoltat un sistem de valori bazat pe parteneriate puternice si performanta prin calitate.

Dezvoltarea business-ului nostru de-a lungul timpului a impus nevoia de extindere a birourilor operationale pe intreg teritoriul tarii si relocarea oamenilor nostri, in vederea dezvoltarii companiei la nivel national.

Un pol important al Logitrans Romania este biroul din Sibiu. Deschis atat pentru a sustine relocarea oamenilor nostri, care au dorit sa se dezvolte profesional si personal, cat si pentru a fi mai aproape de partenerii nostrii din zona, biroul de la Sibiu concentreaza managementul de analiza economica si risc financiar al Logitrans Romania.

In 2015, ca extensie a sediului din Piatra Neamt, am deschis biroul din Bacau, locatie care in scurt timp s-a dovedit a aduce un plus de valoare  atat departamentului de vanzari, cat si celui operational, prin oportunitatile create in dezvoltarea atat a companiei, cat si a mediului de afaceri local.

Extinderea la nivel national a continuat prin deschiderea unui nou birou strategic, in Bucuresti , de aceasta data , birou care a adus echipei Logitrans specialistii necesari pentru a sustine dezvoltarea departamentelor de IT si juridic.

Continuand nevoia de extindere si intelegand importanta zonei Moldovei in dezvoltarea business-ului in care activam, am deschis incepand cu iulie 2018 un nou birou operational, in Iasi –  capitala economico-financiara a Moldovei, birou unde am relocat o echipa de profesionisti in logistica de transport, dornici de a fi cat mai aproape de clientii nostri moldoveni,  atat de dincoace de Prut , cat si de peste Prut, si de a dezvolta si a aduce un plus de valoare transportului de marfuri in zona Nord-Est a tarii.

Impreuna cu partenerii nostri incercam zi de zi sa dezvoltam mediul de afaceri romanesc si sa imbunatatim perceptia asupra potentialului romanesc, promovand prin intermediul business-ului nostru, lucrurile bune si frumoase care pot fi facute in Romania.

Contacteaza echipele noastre, din oricare birou operational din tara si afla cum putem sustine proiectele tale de dezvoltare prin intermediul serviciilor noastre de logistica si transport.

Echipele noastre sunt formate din oameni profesionisti, vorbitori de limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola , greaca, rusa), oameni pregatiti sa raspunda cererilor si nevoilor de transport ale clientilor nostri, sa comunice si sa ofere servicii de calitate pe tot parcursul transportului contractat.

PIATRA NEAMT

Str. General Dascalescu 209, etaj 1,
Piatra Neamt, Romania

BUCURESTI

Piata Montreal 10, sector 1,Clădirea World Trade Center, Intrarea F, etaj 1, birou 1.28
Bucuresti,Romania

BACAU

B-dul Unirii, nr. 30,cladirea 30 Avenue Business Center,Bacau, Romania

SIBIU

Strada Sibiului, nr. 2, Business Center Sibiu, et 4, Selimbar, Sibiu, Romania

IASI

Strada Petre Andrei , nr. 31 , Exclusive Residence cladirea A1