De 12 ani Logitrans Romania are sediul central in Piatra Neamt, fiind locul principal unde s-a creat si s-a dezvoltat un sistem de valori bazat pe parteneriate puternice si performanta prin calitate.

Un pol important al Logitrans Romania este biroul din Sibiu. Deschis atat pentru a sustine relocarea oamenilor nostri care au dorit sa se dezvolte profesional si personal cat si pentru a fi mai aproape de partenerii nostrii din zona, biroul de la Sibiu concentreaza managementul de analiza economica si risc financiar al Logitrans Romania.

In 2015, ca extensie a sediului din Piatra Neamt, am deschis biroul din Bacau fiind un plus de valoare  pentru departamentul de vanzari si operational si aducand oportunitati de dezvoltare atat companiei, cat si mediului de afaceri local.

Extinderea la nivel national prin deschidere a biroului strategic din Bucuresti a adus echipei specialistii care au sustinut dezvotarea departamentelor de IT si juridic.

Impreuna cu partenerii nostri imbunatatim perceptia asupra potentialului romanesc, promovand in acelasi timp lucrurile bune si frumoase care pot fi facute in Romania.

Luati legatura cu oricare dintre echipele noastre pentru a afla cum putem sustine proiectele tale de dezvoltare prin serviciilor noastre de logistica si transport.

PIATRA NEAMT

Str. General Dascalescu 209, etaj 1,
Piatra Neamt, Romania

BUCURESTI

Piata Montreal 10, sector 1,Clădirea World Trade Center, Intrarea F, etaj 1, birou 1.28
Bucuresti,Romania

BACAU

B-dul Unirii, nr. 30,cladirea 30 Avenue Business Center,Bacau, Romania

SIBIU

Strada Sibiului, nr. 2, Business Center Sibiu, et 4, Selimbar, Sibiu, Romania