De ce sa lucrezi la noi?

Desi motivele pentru care oamenii au ales sa lucreze la noi sunt variate, urmatoarele 5 au fost sustinute de majoritatea dintre ei.

  1. Suntem o companie in continua dezvoltare

Daca in primii 8 ani de activitate obiectivul principal al companiei a fost crearea unui mediu solid si stabil, in ultimii 3 ani atentia managementului a indreptata spre extinderea la nivel national, prin deschiderea a 3 puncte de lucru: Bacau, Bucuresti, Sibiu.

Oamenii care s-au alaturat companie au contribuit la dezvoltare, astfel incat incepand cu 2016 Logitrans livreaza solutii de transport maritime.

  1. Fiecare angajat beneficiaza de pregatire personalizata

Trainingurile organizate in interiorul companiei se pliaza pe personalitatea si solicitarile oamenilor nostri , targetand dezvoltarea aptitudinilor native cat si a cunostintelor tehnice si de management.

Pregatirea are loc si in activitatea zilnica, oamenii nostri fiind incurajati de managerii de echipa sa isi atinga potentialul.

  1. Creem oportunitati privind locatia de lucru

Sustinem relocarea oamenilor nostri care isi doresc sa isi extinda perspectivele profesionale si personale, atat la nivel national cat si international. Locatiile noi sunt alese impreuna cu managemenul, aducand oportunitati de dezvoltare ale companiei, cat si ale mediului de afaceri local.

  1. Ideile noi sunt sustinute de management

Dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri a fost mereu un aspect pe care am pus accentul pentru ca am crezut in creativitatea si talentul lor. Am incurajat inovatia si implicarea si i-am sustinut in proiectele lor atat pe plan personal, cat si profesional.

  1. Apreciem si recompensam loialitate

Ne mentinem activitatea la standarde profesioniste si ne onoram angajamentele luate fata de oamenii nostri, prin comunicare deschisa si transparenta. Le recompensam loialitatea prin programe de dezvoltare si promovare, sustinandu-le totodata cariera.