Vrei sa ni te alaturi ?

Daca iti doresti sa ni te alaturi, poti accesa pozitiile disponibile existente deja sau ne poti trimite CV-ul tau la cariere@logitrans-romania.com


Coordonator Transporturi Internationale de Marfuri –  Bacau, Sibiu

Fie ca esti la inceputul carierei tale in logistica si transporturi internationale sau ai acumulat deja experienta si vrei sa iti largesti perspectivele, Logitrans Romania iti ofera  oportunitati specifice aspiratiilor tale .

Pentru a excela la Logitrans trebuie sa iti asumi responsabilitatea de a-ti gestiona propria cariera .

Responsabilitatile de baza includ :

  • Stabilirea si mentinerea relatiilor comerciale optime cu clientii din portofoliu
  • Intocmirea contractelor de transport, planificarea si organizarea transportului prin urmarirea derularii in toate etapele de desfasurare

Profilul candidatului

In realizarea obiectivelor propuse echipa Logitrans Romania joaca un rol decisiv. De aceea, dorim alaturi de noi oameni de calitate, motivati, inovativi, responsabili, care isi doresc sa se dezvolte profesional si personal. Aptitudinile dezvoltate de comunicare si inclinatiile catre negociere te vor sustine in cariera Logitrans .

Oportunitatea Logitrans

Logitrans Romania iti asigura toate mijloacele pentru a face performanta alaturi de echipa noastra, prin traininguri organizate in interiorul companiei, care te ajuta sa-ti dezvolti atat aptitudinile tehnice cat si cele de negociere, relationare si management. Oportunitatile oferite de catre companie sunt armonizate cu obiectivele tale personale fapt ce garanteaza dezvoltarea continuua personala si profesionala.

Iti oferim oportunitatea de a intra intr-o companie performanta in care meritele sunt apreciate si rasplatite, beneficiind in acelasi timp de un salariu fix, tichete de masa si bonusuri pentru realizarea obiectivelor .