Partenerii Logitrans

Consultanta, servicii de logistica si asigurare marfa sunt cele trei axe pe care se bazeaza serviciile noastre.

Preluarea marfii din locatia indicata, efectuarea transportului in acord cu specificul marfii si tranzitul solicitat si livrarea la punctul de descarcare agreat compun serviciul de logistica.

Echipa noastra de logistica se ocupa de programari la furnizori, clienti sau comisionari vamali, gestionare documente, transbordari, depozitari si distributie pe teritoriul tarii, garantandu-ti astfel solutia optima ca tranzit si cost.

Ne ocupam de toate operatiunile de depozitare, incepand de la receptia marfii, manipulare, pastrare si predare.

Consultanta personalizata si experienta noastra in domeniul transporturilor sunt plusul de valoare pe care il aducem clientilor nostri.

Punem la dispozitia clientilor cunostintele dobandite in timp, iar solutia de logistica pe care ti-o oferim va raspunde intotdeauna cerintelor tale de transport.

Fiecare client beneficiaza de experienta coordonatorului dedicat lui, iar in cazul unui proces de expeditie complex, coordonatorul are suportul unei echipe cu experienta in domenii diverse (vamal, juridic, fiscal etc).

Ne dorim ca serviciile noastre de logistica sa contibuie la succesul proiectelor tale.

Siguranta marfii pe durata transportului

Marfa ta este in siguranta inca de la preluarea efectiva pana la livrare, masinile noastre fiind dotate cu sisteme corespunzatoare de protectie si ancorare a marfii.

Tot parcul auto de care dispunem beneficiaza de asigurare CMR pentru marfa transporata. Suplimentar, asigurarea noastra privind raspunderea civila este in valoare de 200.000 euro.

Analizam impreuna cu clientii nostri necesitatea intocmirii unei asigurari de tip cargo, oferind consultanta atat inainte de efectuarea transportului, cat si dupa.

Contacteaza-ne la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com si va raspunde echipa noastra de logistica.