Viziunea noastra

Vrem ca viziunea noastra sa fie un generator de energie si curaj, de incredere si idei inovatoare pentru oamenii si partenerii nostri.

„Scopul nostru este sa cream un viitor durabil si sigur pentru compania noastra. Astfel, misiunea noastra este sa oferim in domeniul transportului si al logisticii o altfel de experienta a serviciului de clienti, sa determinam crestearea economica a oamenilor, partenerilor si comunitatilor in care ne desfasuram activitatea prin sediile noastre. Intelegem impactul pe care il avem asupra celor din jur si vrem ca amprenta noastra sa conteze”.

Viziunea noastra este sustinuta de trei aspecte pe baza carora am construit strategiile de dezvoltare atat la nivelul proceselor interne cat si la nivelul industriei si al mediului de afaceri.

Investim in oameni

Dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri a fost mereu un aspect pe care am pus accentul pentru ca am crezut in loialitatea si talentul lor. Am incurajat inovatia si implicarea si i-am sustinut in proiectele lor atat pe plan personal, cat si profesional.

Cream siguranta

Impreuna cu oamenii si colaboratorii nostri care impartasesc aceleasi valori ca si noi am creat un cadru de siguranta pentru desfasurarea proiectelor comune. Prin incredere, calitate si respect am dus servicul de logistica si transport la un nou stadiu generand in acelasi timp pentru partenerii nostri garantia unei relatii de afaceri stabile si de durata.

Crestem impreuna

Experienta acumulata de-a lungul celor 11 ani ne-a demonstrat ca parteneriatele bazate pe schimbul de valoare genereaza crestere reciproca. Am concentrat toata viziunea, valorile si principiile noastre in motto-ul care ne defineste “Transporting your business to success”.

 

Citeste detalii despre oamenii nostri

Citeste despre serviciile Logitrans Romania