Informatii de interes

Logitranswall – TRANSPORTING YOUR BUSINESS TO SUCCESS

In iunie 2017 s-a lansat la nivel comunitar noua marca inregistrata a SC Logitrans SRL. Aceasta noua marca va fi folosita doar in Comunitatea Europeana. In Romania va fi folosita in continuare marca deja consacrata, Logitrans Romania. Ambele marci lucreaza sub Brandul Logitrans.

Logitrans Romania se extinde

Din dorinta de a fi mai aproape de partenerii nostri din regiune, in iunie 2017 ne-am marit echipa prin deschiderea unui nou birou in Sibiu. Plusul de valoare adus companiei cat si experienta noilor colegi ce intregesc echipa Logitrans Romania sunt doua aspecte majore ale acestui proiect.

Logitrans Romania livreaza solutii de transport maritim

In anul 2016 am inceput demararea de proiecte pe transport maritim, extinzandu-ne aria de acoperire. Vezi mai mult

WindNET F4E

In martie 2016 am implement cu success aplicatia F4E dezvoltata si implementata de catre Windsoft. Softul de ultima generatie asigura monitorizarea in timp real a curselor de transport, eficientizarea resurselor si obtinerea rapoartelor privind procesele de business existente. Vezi mai mult

Lansarea noului site Logitrans Romania

Pe 01 noiembrie 2016 am lansat noua versiune a site-ului nostru, impreuna cu Handsome Advertising, pentru a veni in sprijinul clientilor cu informatii clare despre serviciile de transport pe care le oferim.