Pentru cine cream valoare?

Promovam lucrurile bune si frumoase care pot fi facute in Romania iar impreuna cu partenerii nostri imbunatatim perceptia asupra potentialului romanesc.

Am facut propuneri de valoare usor diferite si ulterior am livrat impreuna valoare industriei pe care o deservesc clientii nostri: afaceri de familie, companii multinationale, brand-uri renumite.

Actualizam in permanenta sectiunea de proiecte cu detalii privind etapele principale ale procesului de logistica, particularitati privind consultanta oferita sau noutati din mediul de afaceri.

Gasiti in meniul din stanga, detaliate, proiecte de transport de marfa pe care le-am realizat pentru clientii nostri din diverse sectoare de activitate.

Agricultura, Industria cosmetica, Industria automotive, Industria petrochimica, Industria prelucrarii lemnului, Constructii, Industria farmaceutica, Industria metalurgica, Industria alimentara, Relocari industriale, Industria textila si confectiilor, Utilaje grele

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.