• One
  • Two

Design for Show

Transport marfuri generale, standuri expozitionale diverse . Succesul unei expozitii sta in modul de prezentare, iar Design for Show exceleaza intr-o gama variata de standuri si vitrine expozitionale pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Avand sediul in Italia, compania Design for Show asigura clientilor sai o prezentare intacta in participarea la targuri de profil de anvergura europeana cum ar fi: Fruit Logistica ( Berlin ), ECR ( Viena ), London Book Fair ( Londra ), Wire and Tube ( Dusseldorf ), SPOGA + GAFA ( Cologne ), INNOTRANS ( Berlin ) sau CPHI ( Barcelona ).

Design for Show & Logitrans Romania

Organizarea participarii la aceste targuri implica o sincronizare perfecta intre echipele de creatie, productie, transport si asamblare. Colaborarea dintre Design for Show si Logitrans Romania inceputa in ianuarie 2016 a sustinut proiectele de participare la toate aceste targuri prin transporturi tur-retur a standurilor expozitionale folosind pentru aceste transporturi semiremorci cu prelata.

Lucrand contra cronometru, camioanele Logitrans Romania au respectat cu strictete programul impus de catre organizatorii evenimentelor privind orele de incarcare si descarcare si au livrat standurile expozitionale in conditii de maxima siguranta. Comunicarea si consilierea oferita de catre consilierii Logitrans Romania au rasplatite astfel prin succesul companiei Design for Show la targurile mentionate.

0748 043 545

Noi, cei de la Logitrans Romania, stim ca organizatia invata numai prin oamenii care invata. Aceasta filozofie este proiectasta catre serviciile pe care le oferim si care astfel, sunt constant imbunatatite.

LOGITRANS ROMANIA

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.