• One
  • Two

Din grija pentru mediul inconjurator

Compania italiana Greco Ecology ofera solutii pentru colectarea ecologica a deseurilor in marile centre urbane si localitati mici, atat in Italia cat si in afara granitelor acestei tari. Prin productia de echipamente ecologice, fabrica moderna de la Torano a devenit un punct de referinta pentru institutiile interesate sa protejeze mediul inconconjurator.

In anul 2014, compania Greco Ecology a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Neamt in scopul dotarii comunelor din judet cu containere ecologice pentru colectarea deseurilor.

„Compania noastra ofera clientilor produse certificate TUV, iar profesionalismul nostru a fost recunoscut prin Sistemul de Management al Calitatii  UNI EN ISO 9001:2008, deci, suntem orientati catre performanta in intreaga noastra activitate. In virtutea acestui fapt, am cautat intotdeauna parteneri de incredere, iar Logitrans Romania a fost partenerul pe care ne-am putut baza pentru a duce la bun sfarsit cu succes proiectul international incheiat in anul 2014 in Piatra Neamt”. 

Carmine Greco, manager GRECO ECOLOGY

In cadrul acestui proiect desfasurat in parteneriat romano-italian, Logitrans Romania a transportat de la fabrica din Torano la Piatra Neamt, 3000 de containere ecologice pentru colectarea deseurilor. Echipa noastra de logistica a coordonat operatiunile de incarcare descarcare pentru cele 16 camioane mega necesare transportului precum si transportul altor echipamente necesare desfasurarii activitatii in cadrul acestui proiect. Respectand intocmai termenele de livrare, operatiunile de transport au avut partea lor de contributie la realizarea cu succes a acestui proiect.

0748 043 545

Noi, cei de la Logitrans Romania, stim ca organizatia invata numai prin oamenii care invata. Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile pe care le oferim si care astfel, sunt constant imbunatatite.

LOGITRANS ROMANIA

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.