• One
  • Two

Marsupii la Koln

Isara este brand-ul romanesc care produce marsupii ergonomice pentru copii, cu expunere internationala. Pentru Isara, siguranta bebelusului este cea mai importanta, de aceea, utilizarea materialelor de calitate superioara este o prioritate. De-a lungul procesului de creatie s-a investit mult la nivel de testare a materialelor, in scopul asigurarii ca acestea corespund cu normele de siguranta in ceea ce priveste cele mai mici detalii, de la tesaturi pana la materiale si chingi.

In anul 2016, Isara a participat la cel mai mare targ de profil, King und Jugend, la Koln, iar la cererea lor, Logitrans Romania a organizat transportul tur-retur a marfurilor necesare pentru participarea la expozitie.

Isara & Logitrans Romania

„A fost o experienta unica, care ne-a adus mult feedback pozitiv din partea clientilor nostri. Toata organizarea a fost destul de presanta si pot spune ca una dintre cele mai bune experiente in tot ceea ce a insemnat organizare, a fost colaborarea cu Logitrans Romania. Au facut totul ca sa ne ia de pe umeri stresul acestei organizari. Masinile au ajuns exact la timp, atat la dus cat si la intors, ceea ce ne face sa credem ca ei vor fi partenerii nostri si de acum incolo”.

Monica Olarie – owner ISARA

Amenajarea si dezamenajarea standurilor in cadrul targurilor de profil se face pe baza unui program strict, astfel ca masinile noastre au avut un interval fix de descarcare a turului, respectiv – incarcare a returului, intervale care au fost respectate intocmai, inclusiv in conditiile unui transport in regim de grupaj.

Logitrans Romania vine in intampinarea clientilor cu solutii eficiente si personalizate pentru orice tip de proiect care necesita transport. Stim ca timpul, coordonarea perfecta cu clientul si promptitudinea sunt foarte importante pentru clientii nostri, de aceea, indiferent ca vorbim despre transporturi in regim de grupaj sau exclusiv, respectam cu strictete termenii stabiliti. Proiectele cu termene limita si conditii speciale, ne inspira si ne provoaca sa ne autodepasim.

0748 043 545

Noi, cei de la Logitrans Romania, stim ca organizatia invata doar prin oamenii care invata. Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile pe care le oferim si care astfel, sunt constant imbunatatite.

LOGITRANS ROMANIA

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.