• One
  • Two

Proiectul din Laponia

Pentru Logitrans Romania “oriunde” este mai aproape ca oricand. Pentru ca ne pasa de clientii nostri si ne propunem mereu sa le depasim asteptarile, echipa noastra de logistica stabileste mereu planuri si obiective smart pentru ca masinile noastre sa ajunga si in cele mai indepartate zone ale lumii.

In noiembrie 2016 masinile noastre au ajuns chiar si la casa Batranului Mos Craciun, in Laponia. Transportul de mobila din Romania in Laponia, organizat la cererea partenerului nostru A&K Finland OY s-a derulat in conditiile optime in pofida conditiilor meteorologice.

A&K Finland OY este una dintre cele mai mari companii din industria comertului en gros din Finlanda. Domeniul de activitate al companiei consta in importul de mobila,covoare si tapiterii,obiecte decorative antice si vintage destinate design-ului  interior,cadouri personalizate dar si exportul si vanzarile en detail si en gros.Compania ofera ,de asemenea si servicii de fabricare si reconditionare a mobilei, servicii de marketing si vanzari ,inchirieri mobila si servicii de renovari interioare.

Desi vremea din Laponia a fost neprielnica si zapezile abundente, datele de incarcare si respectiv descarcare a marfurilor au fost respectate cu succes iar camionul a ajuns la timp la destinatie.

Pe langa serviciile complete de transport rutier pe care le oferim, incepand cu 2016 Logitrans Romania pune la dispozitia clientilor sai si servicii de transport naval containerizat, din Romania catre orice port important din lume, cu livrare „door-to-door”, „port-to-door” sau „door-to-port”.

0748 043 545

Noi, cei de la Logitrans Romania, stim ca organizatia invata numai prin oamenii care invata. Acesta filozofie este proiectata catre serviciile pe care le oferim si care astfel, sunt constant imbunatatite.

LOGITRANS ROMANIA

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.