• One
  • Two

Consultanta personalizata si experienta in domeniul transporturilor

Coordonator de transport dedicat

La Logitrans, fiecare client beneficiaza de serviciile unui coordinator de transport dedicat lui. Pentru a aduce performanta clientilor Logitrans Coordonatorul de transport dedicat nu este doar un simplu participant la procesul de transport ci face ce lucrurile sa se intample.

Cunostinte si experienta dobandite in timp

Calitatea serviciului de transport este influentata in mod direct de valoarea oamenilor Logitrans a caror performanta este sustinuta si incurajata in mod constant. Echipa de logistica Logitrans beneficiaza de programe de training personalizate ce targheteaza atat dezvoltarea cunostintelor tehnice cat si a aptitudinilor native.

Consultanta initiala si pe toata durata transportului

Coordonatorul de transport Logitrans este cel care ofera clientului consiliere in functie de particularitatile marfurilor sau ale rutelor. El isi pune in valoare experienta, in vederea furnizarii unui serviciu de logistica optim.
Schimbul de valoare pe care il avem atat cu clientii cat si cu furnizorii ne asigura cunoasterea aspectelor importante ale industriei, informatii care se evidentiaza in beneficiile aduse partenerilor nostri prin:

  •  Consiliere cu privire la informatiile necesare organizarii transportului
  •  Adaptarea solutiei de transport la tipul marfii si ruta
  •  Preluarea si livrarea marfurilor in conditii de siguranta
  •  Monitorizarea locatiei marfii tale in timp real
  •  Vorbitori de limbi straine de circulatie internationala care pot prelua contactul cu furnizorii si/sau beneficiarii marfurilor
  •  Informatii cu privire la actualizari legislative ce afecteaza aspecte ale transportului

Echipa cu expertiza in diverse domenii

Calitatea serviciului de transport reprezinta un cumul de servicii oferit in primul rand de coordonatorul de transport si completat de toate departamentele cu care clientul intra in contact : contabilitate, credit control, administrativ. Toate departamentele companiei au aceeasi orientare spre client si lucreaza interdependent pentru satisfacerea nevoilor clientilor.

Externalizarea serviciului de transport

Pentru ca cerintele si nevoile pe piata de transport sunt diversificate, investim in perfectionarea activitatii de transport, a proceselor si procedurilor de lucru prin dezvoltarea si actualizarea in mod constant a solutiei IT Logitrans. Automatizarea fluxului de informatii, impreuna cu profesionalismul si dedicarea Echipei Logitrans Romania a dus la creeare de parteneriate pe termen lung care au determinat externalizarea cu succes a serviciului de logistica al partenerilor nostri catre noi.

0748 043 545

Noi, cei de la Logitrans Romania, stim ca organizatia invata numai prin oamenii care invata. Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile pe care le oferim si care astfel, sunt constant imbunatatite.

LOGITRANS ROMANIA

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.