Siguranta marfii

Scopul nostru este acela de a oferi cele mai bune solutii logistice, acoperind in egala masura si riscurile neprevazute. Marfa ta este in siguranta inca de la preluarea efectiva si pana la livrare, masinile noastre fiind dotate cu sisteme corespunzatoare de protejare si ancorare a marfii.

Asigurarea marfii

Pe toata durata transportului marfa ta este asigurata, intreg disponbilul auto pe care il gestionam beneficiind de asigurari CMR intre 20.0000 si 200.000 euro. Asigurarea CMR acopera riscurile din momentul primirii marfurilor pana cand acestea sunt predate destinatarului exceptand deteriorarea marfii inainte de incarcare sau dupa descarcare.
In acelasi timp, prin prisma experientei si a cutumei, analizam impreuna cu clientii nostri necesitatea intocmirii unei asigurari de tip cargo. Costurile asigurarii cargo sunt fixe, ele fiind stabilite in functie de tipul si valoarea marfii si de mijlocul de transport. Impreuna cu partenerii nostri din industria asigurarilor incheiem asigurari de tip cargo specifice fiecarei situatii.

Coordonatorii de transport Logitrans ofera consultanta in domeniul asigurarilor de marfa atat inainte de efectuarea transportului, cat si dupa descarcare.

Suplimentar, asigurarea pentru anul 2017-2018 privind raspunderea civila este in valoare de 200.000 euro.

0748 043 545

Noi, cei de la Logitrans Romania, stim ca organizatia invata numai prin oamenii care invata. Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile pe care le oferim si care astfel, sunt constant imbunatatite.

LOGITRANS ROMANIA

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.