Transport rutier de marfa la exclusiv

Echipa noastra de logistica organizeaza transporturi rutiere de marfa in regim exclusiv, in conditii de maxima siguranta, adaptate specificului marfurilor tale.

  • Exporturi si importuri in Europa, cu punct de legatura Romania;
  • Exporturi si importuri intre tarile Uniunii Europene;
  • Transporturi pe rute interne in Romania.

Camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacitati mai mici de transport, tranziteaza zilnic Europa, colectand de la parteneri-furnizori sau livrand „just in time” marfa ta.

Echipa noastra de logistica se ocupa de programari la furnizori, clienti sau comisionari vamali, gestionare documente, transbordari, depozitari si distributie pe teritoriul tarii, garantandu-ti astfel solutia optima de transzit si cost.

Solutie eficienta de livrare adaptata nevoilor afacerii tale

Oferim transport rutier in regim exclusiv pentru orice tip de marfa, incepand de la marfuri generale pana la marfuri care necesita o temperatura controlata, marfuri periculoase ( ADR ) sau agabaritice.

Acordam o importanta majora sigurantei marfurilor pe toata durata transportului si analizam impreuna cu clientii nostrii aspecte privind siguranta.

Vezi rutele noastre de transport

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii in acest sens.