Livrare eficienta pentru orice tip de marfa

Transport marfa Belgia

Transport marfa Belgia

Camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacitati mai mici de transport tranziteaza zilnic Belgia, colectand de la parteneri-furnizori sau livrand “just in time” marfa ta.

Solutie eficienta de livrare adaptata nevoilor afacerii tale.

Oferim transport exclusiv sau in regim grupaj pentru orice tip de marfa, incepand de la marfuri generale, pana la marfuri care necesita o temperatura controlata, marfuri periculoase (ADR) sau agabaratice.

Incarcarcarile le efectuam de pe tot teritoriul  Belgiei  , cele mai reprezentative zone :  Bruxelles, Leuven, Namur, Bruges, Tongeren, Aarschot, Gent, Seraing, Antwerpen, Mons, Arlon, Oudenaarde, Dinant, Charleroi, Diest, Louvain-la-Neuve, Durbuy, Genk, Liège, Geraardsbergen, Verviers, Hasselt, Sint-Truiden, Kortrijk, Sint-Niklaas, Oostende, La Louvière, Wavre, Mechelen, Roeselare, Mortsel, Mouscron, Nivelles, Zottegem, Ronse, Tienen, Tournai, Aalst.

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii in acest sens.

Vezi echipa Logitrans Romania