TEL 0748 043 545

Transport marfa la grupaj Suedia

Transport marfa la grupaj Suedia . Logitrans Romania efectueaza transport rutier de marfa in regim de grupaj pe ruta Suedia – Romania si Romania – Suedia, pentru orice tip de marfa, incepand de la marfuri generale pana la marfuri care necesita o termperatura controlata sau marfuri periculoase ( ADR ).

Tranzitand zilnic Suedia, camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacitati mai mici de transport, colecteaza marfuri de la partenerii/furnizorii tai sau livreaza „just in time”. O lista a oraselor tranzitate in Suedia, din care incarcam marfuri pentru a le transporta in regim de grupaj, o gasiti mai jos:

Stockholm, Uppsala, Goteborg, Helsingborg, Malmo, Halmstad, Lund, Vssterss, Borss, Eskilstuna, Karlstad, Orebro, Norrkoping, Linkoping, Gavle, Jonkoping, Vaxjo, Umea, Sodertalje.

Descarcarile se efectueaza pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru transporturile rutiere de marfa la grupaj din/spre Suedia, fara punct de legatura Romania, va ajuta o echipa de coordonatori Logitrans Romania, care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Coordonatorul de transport Logitrans Romania este cel care iti ofera consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfa la grupaj pe ruta Suedia – Romania si Romania – Suedia, in functie de particularitatile marfurilor sau ale rutelor efective. El isi pune in valoare experienta, in vederea furnizarii unui serviciu de logistica optim, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost. Schimbul de valoare pe care il avem atat cu clientii cat si cu furnizorii ne asigura cunoasterea aspectelor importante ale industriei, informatii care se evidentiaza in beneficiile aduse partenerilor nostri prin:

  •  Consiliere cu privire la informatiile necesare organizarii transportului
  •  Adaptarea solutiei de transport la specificul marfii sau al rutei
  •  Preluarea si livrarea marfurilor in conditii de siguranta
  •  Monitorizarea locatiei marfii tale in timp real
  •  Vorbitori de limbi straine de circulatie internationala care pot prelua contactul cu furnizorii si/sau beneficiarii marfurilor
  •  Informatii cu privire la actualizari legislative care pot influenta derularea transportului

 

Contacteaza echipa noastra de logistica la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii.

LOGITRANS ROMANIA