Valorile Logitrans Romania

Setul de valori pe care se bazeaza viziunea si misiunea companiei noastre, constituie sistemul de referinta al oricarui proces decizional si este impartasit de catre toti oamenii nostri.

Credem in integritate si respect – ne mentinem activitatea la standarde profesioniste si ne onoram angajamentele luate fata de clientii si colaboratorii nostri, prin comunicare deschisa si transparenta.

Credem in plusvaloarea oamenilor nostri – recompensam calitatea individuala si o stimulam spre performanta. Astfel, livram valoare prin serviciile oferite clientilor Logitrans.

Credem in calitate si eficienta – ne concentram pe cresterea calitatii serviciilor oferite, prin inovatie si munca sustinuta, creand valoare pentru clientii nostri.

Credem in pasiune, viziune si curaj – doar prin entuziasm si pasiune, am devenit performanti si am atras valoare, istoria companiei fiind dovada clara a acestui lucru.

Citeste despre proiectele noastre de transport si contacteaza-ne la 0748 043 545, 0233 282 245 sau office@logitrans-romania.com pentru a afla mai multe detalii in acest sens.

Vezi echipa noastra de logistica